7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat: Şühpeli çanta çalıntı çıktı...

Edinilen bilgiye göre, il merkezi Ardala Sokak Rumi Bey Apartmanı’nın 5. katında merdivenler üzerinde bulunan çantadan şüphelenen işyeri sahipleri 155 Polis İmdat telefonunu arayarak ihbarda bulundu.

 Kısa süre içersinde polis, doktor muayenehanelerinin bulunduğu apartman çevresinde güvenlik önlemi alınırken, binaya giriş yasaklandı. Yapılan araştırma sonucunda da çantanın sahibi bulundu.

Ama her ihtimale karşı olay yerine gelen bomba imha uzmanı çantayı inceledi. Çantada bomba bulunmadığının anlaşılması üzerine işyeri sakinleri rahat bir nefes alırken, çantanın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Erhan Karaaslan’ın yanında çalışan sekreter Nesrin Akça’ya ait olduğu anlaşıldı.


Çanta içersinde bulunan 80 milyon lirasının çalındığını beyan eden Akça, hırsızlık olayından ötürü şikayetçi olmazken konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.

iha-tokat
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 15:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer ökten IP: 85.96.147.xxx Tarih : 7.09.2008 17:57:31

benimde bır adet evrak çantam vede bir adet ek çantam arbamdan kayboldu ve halen bulunamadı bulanların insanıyet namına içerısınde bulunan telefonları ararlaesa sevınirız