7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat: Türk Telekom'dan Tokatlılar'a 'hizmet çadırı'


Türk Telekom Tokat İl Müdürü Hayrettin Öztaş, Türk Telekom'un yeni uygulamasının 1 Ağustos tarihi ile hizmete gireceğini ifade ederek, "Bu sistemle farklı kullanım alışkanlıklarına göre Türk Telekom abonelerine 5 ayrı paket sunuyoruz. Bunun içinde biz müşterilerimizi daha yakından takip edebilmek daha doğruyu seçebilmek adına burada stand açtık" dedi.

Öztaş, 1 Ağustos tarihine kadar form doldurmayan Türk Telekom abonelerinin otomatikman sabit hatta geçeceğini belirterek, "Bu konu kendilerinin bilinci dışında olacağı için belki de kendileri için hesaplı olan hattı böylece seçememiş olacaklar. O nedenle 1 Ağustosa kadar abonelerimizin kendi abonelerine uygun hattı seçmeleri gerekiyor" diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stantta Türk Telekom abonelerinin kullanımına göre hangi konuşma paketinin daha uygun olduğu konusunda bilgi verilirken, müşterilerin talep formlarını doldurmalarına da yardımcı olunuyor. 10 gün boyunca açık olacak olan stantta, 08.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verilecek.

iha-tokat
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2004 Perşembe 11:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?