3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokat 2 futbolcu ile yollarını ayırdı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, Recai ve Serdar Ateş ile yollarını ayırdı.

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Dicle, yaptığı basın toplantısında yönetim olarak aldıkları kararı değerlendirdi. İkinci yarıda yeni bir sayfa açarak özlenen futbolu ortaya koymak amacıyla teknik direktör Mehmet Kaya ile yeni bir değişikliğe gitmeyi uygun gördüklerini ifade eden Dicle, "Bu anlamda da hocamız ve teknik heyet ve yönetim ile yapılan istişare sonucunda bir takım oyuncularımızın değiştirme kararına vardık.

Geçen seneki gibi çok fazla oyuncu değişikliği ile değil de nokta transferler yaparak ve takımımızın ilk yarıda aksayan taraflarına gerçekten fazlaca katkısı olabilecek oyuncuların arayışına girdi. Bu anlamda iki tane oyuncumuzla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Recai ve Serdar Ateş'le Tokatspor yönetiminin almış olduğu kararla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Takımdan gönderilen oyuncuların yerine hocamızın da görüşlerini alarak daha kaliteli oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Yeni transferlerle ligin ikinci yarısına daha güçlü başlayacağız" dedi.

Dicle, Tokatspor'un 5 ocak tarihinden itibaren de 12 günlük Antalya kampına gireceğini belirterek, "Kamp sürecinde bir takım hazırlık maçları yapılacak ve hocamızın eksik gördüğü mevkilere transferler yapılacaktır. Tokatspor yönetimi olarak ikinci yarıya kendi tesislerimizde başlamak istiyoruz. Bunun içinde gerekli görüşmeler yapılmıştır" diye konuştu.
(

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 22:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?