7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat Belediyesi Aşevi' ne yeni hizmet aracı...

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, makamında yapılan basın toplantısında, aşevine alınan hizmet aracı ile ilgili bilgi verdi. Çiçek, Tokat’ta aşevi çalışmalarını daha etkin hale getirme çalışması içersinde olduklarını belirterek, "Şehrimizde fakir insanların oranı oldukça yüksek. Biz istiyoruz ki, şehrimizde hiç bir insan akşam olduğu zaman evinde aç olmasın, aç yatmasın. Bu kapsam içersinde aşevinde küçük çaplı restorasyon çalışmalarımız devam ediyor. Aşevinden daha fazla nasıl yemek çıkartabiliriz. Onun çapası içersindeyiz" dedi.


Çiçek, Belediye Aşevi bünyesinde bulunan yemek dağıtımı ekibinin sayısını ikiye çıkardıklarını da ifade ederek, "Aşevine yeni bir yemek dağıtımı hizmet aracı aldık. Aşevine gelme imkanı olmayan vatandaşlarımızın evine kadar sıcak yemek götürme çabası içersindeyiz. Bununla birlikte aşevindeki yemek kalitesi ve miktarını da artıracağız" diye konuştu.

Vakıflar Bankası kanalı ile aracın temin edildiğini belirten Çiçek, aşevine hizmet aracının yanı sıra makam aracının da alındığını söyledi. Çiçek, "Oldukça yıpranmış olan belediye başkanı makam aracını da tamamen bağış olarak yenilemiş olduk, belediyemizden hiç para çıkmadı. Gelecek yılda bir tane itfaiye aracı sözü aldık. Ayrıca İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden de 7 araç daha gelecek" dedi

iha-tokat
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2004 Çarşamba 15:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?