6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokat Emniyetspor final grubunda

Erkekler Basketbol Bölgesel liginde mücadele eden Tokat Emniyetspor, Akhisar Belediyespor'u yenerek final grubuna yükseldi. 

Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda oynan maça başta İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın olmak üzere emniyet teşkilatı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarın büyük desteği ile karşılaşmayı önde götüren Tokat Emniyetspor son dakikalarda yakaladığı avantajı kullanarak karşılaşmadan 71-63'lük skorla galip ayrıldı. 

Maçın bitiş düdüğü ile final grubuna yükselmenin heyecanını yaşayan Emniyetspor'lu oyuncular, sevinç gösterisinde bulundu. Tokat Emniyetspor Antrenörü İlkay Yazarer, 76 takımdan finale 6 takımın kaldığını belirterek, "Türkiye 2. Basketbol Ligi'ne yükselmek için finale kalan 6 takım arasında Tokat Emniyetspor'un da dahil olması bizler sevindirdi. Çekişmeli bir maçı kazandığımız için çok mutluyuz. 

19-24 Nisan tarihleri arasında Çorum'da yapılacak olan final müsabakalarına katılacağız. Yapılan final müsabakalarda 6 takımdan 4'ü 2. Lig'e çıkacak. 2. Lig'e çıkabilirsek büyük takımları burada izleyeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 16:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kasım GÜRBÜZ IP: 88.236.161.xxx Tarih : 13.04.2008 22:49:26

Merhaba..! Tokat Emniyetspor'a 2. Lig yolunda başarılar diliyorum. Tokat sporda bugün Divriği spor'u 3-1 yenerek 2.lige çıkmayı garantiledi.Tokat Plevne sporda Voleybolda orta sıralardan ilk 3 doğru gidecek. Gülen şehir Tokat'ımız bir çok branşta sporun merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.Dileğimiz süper ligde zirveye oynayan Komşu Sivas spor gibi Tokat sporumuzu süper lig de görmek. Tokat ilimizdeki tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum. Hoşça ve esen kalın.FETHİYE www.november2008.tr.gg