3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokat'a doğalgaz 2008'de

AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, Tokat'ı da kapsayan doğalgaz boru hatları ana arter yapım ihalesinin yapıldığını ve kısa zamanda çalışmaların başlamasını beklediklerini söyledi. 

BOTAŞ tarafından ihaleye çıkarılan Tokat, Amasya, Merzifon ve Erzincan doğalgaz boru hatları ana arter yapım ihalesine en uygun teklifi, 11 milyon 877 bin 184,49 ABD doları bedelle AZK İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. verirken, değerlendirmesi idare tarafından yapılan ihalenin ileri ki günlerde sonuçlandırılması bekleniyor. 

Yaşanan gelişme üzerine açıklamalarda bulunan Boyraz, doğalgaza kavuşan şanslı iller arasında Tokat'ında yerini alacağını ifade ederek, "Biz şimdiye kadar ne söylediysek bir bir gerçekleştirdik. Havaalanımız, büyük hastanemizin ihalesi şimdide doğalgaz ana arter ihalemiz yapıldı. İnşallah kısa zaman içinde çalışmalar başlayacaktır. Şehir içi dağıtım ihalesi önceden yapılmışı. Enerji Bakanımız Hilmi Güler Tokat'ın da içinde bulunduğu 8 il 2008 yılında doğalgazı evlerinde ve işyerlerinde yakacaklarını beyan etmiştir. Şimdiden bütün hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 10:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAFET ÖZDEMIR IP: 84.56.216.xxx Tarih : 20.01.2007 22:09:55
SAYIN AKP IL BASKANIM COK TESEKKÜR EDERIM GÜZEL TOKATIMIZA DOGAL GAZ PROCESINI ONAYLADIGINIZ ICIN TOKATIMIZ ICIN HAYIRLI OLSUN MURAFET ÖZDEMIR SANAYICI VE IS ADAMLARI DERNEK BASKANI