6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokat'da 450 ton kömür dağıtıldı

Tokat Belediyesi, kentteki gelir düzeyi düşük ailelere yönelik olarak sosyal çalışmalar çerçevesinde bin 200 aileye 450 ton kömür dağıtımı yapmaya başladı.


Belediyenin şantiyesinde yapılan kömür dağıtım törenine Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, başkan yardımcıları ve kurum müdürleri katıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yaptığı yardımlar dışında kalan ailelere yönelik olarak Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü'nün mahalle muhtarları aracılığı ile belirlemiş olduğu isimler doğrultusunda yardımların yapıldığını belirten Başkan Çiçek, bu sene yapılan 450 ton kömürü ihtiyaçlı ailelerin kapılarına kadar bırakılacağını ifade ederek, "Buradaki amacımız sosyal barışı sağlamak, dar gelirli ailelerimizin imdadına koşmak, onların yanında olmak. Yine diğer yardımlar konusunda belediyemiz belirli bir düzeyi yakaladı. Bu ailelerimizin giyim, gıda, aş, ekmek, kuru gıda ihtiyaçlarının karşılanması, öğrencilerimizin giyim kuşam, kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması gibi yardımlar yapıyoruz. Biz istiyoruz ki, biz olduğumuz süre içerisinde ya da bundan sonra Tokat Belediyesi kültüründe geliştirdiğimiz sloganımız var: 'hiç kimse aç açıkta kalmayacak.' Bu doğrultuda insanlarımızın gıda, aş, kömür, giyecek, kırtasiye ve buna benzer yardımlarla yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda da veri tabanı konusunda en ileri illerden biriside Tokat olduğuna inanıyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından traktörlere kömürler ihtiyaç sahibi ailelere gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 14:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamil aydin IP: 194.11.79.xxx Tarih : 5.11.2008 17:03:23

sayin baskan guzel bir yardim ama bunu boyle torenle degilde gizlice dagitsaniz daha guzel olur oyle biraz reklam oluyor evet amac sosyal baris insanlarin refahi ama is versek daha iyi olur sonra secim var komur dagildi odun dagildi efendim altin verildi dedikodulari cikiyor