7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat'ın ekonomik sorunları tartışıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karadeniz Bölgesi Genel Sekreterleri Toplantısı Tokat’ta yapıldı.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarıtaşlı, toplantının, odaların sorun ve sıkıntılarının birlikte görüşülerek çözülmesi amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi. Sarıtaşlı, "Gerçekten böyle bir toplantıya ihtiyacımız vardı. Genel sekreterlerimiz, odalarımızın yükünü çeken ve odalarımızı idare eden değerli yöneticilerimizdir. Dolayısıyla onların bir araya gelmeleri, illerin gelişmesinde çok büyük katkı sağlayacak. Bu tür toplantıların yapılması çok faydalı’’ dedi.

Toplantıya katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreteri İsmail Köksal ise eşinin Tokatlı olmasına rağmen ilk defa Tokat’a geldiğini ifade etti. Köksal, "Tokat’ ta toplantı yapmak, ulaşım sorunu ve zaman açısından problem. Ancak, Başkan Orhan Sarıtaşlı ve TSO Genel Sekreteri Yusuf Ziya Erdem’ in hatırı üzerine burada toplanmaya karar verdik. Toplantıda Karadeniz Bölgesi ile ilgili önemli konuları ve sistemimizle ilgili olarak önümüzdeki dönemde kendi camiamızda Mart ayında başlayan süreci konuşacağız. Genel olarak faydalı bir toplantı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarıtaşlı ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ramazan Çakmak; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreteri İsmail Köksal ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Ali Gençler’ e birer plaket ve ahşap sandık hediye etti. Toplantı, plaket töreninin ardından basına kapalı olarak devam etti.

Tokat Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Sekreteri İsmail Köksal, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Ali Gençler, Tokat, Samsun, Çorum, Amasya, Kastamonu, Trabzon, Sinop, Giresun, Ordu ve Sivas Ticaret Borsası ve Sanayi Odası Genel Sekreterleri katıldı.

TOKAT (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 17:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?