3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatlı 'Tarkan', umduğunu bulamadı

Tokat’ın Tarkan’ı olarak adlandırılan Hasan Öğmen’in, 50 yaşından sonra ünlü olmak için çıktığı yolda hayalleri suya düştü. Öğmen, aylarca albüm heyecanıyla beklerken müzik şirketinden aldığı kötü haberle hayalleri suya düştü.

Bugüne kadar iki demo albüm yapan, iki çocuk babası devlet memuru Hasan Öğmen, birbirinden ilginç çalışmalarıyla basında yer alırken, bir müzik şirketinin kendisine canlı yayında albüm sözü vermesi ile heyecanlanmıştı. Öğmen, aylarca albüm heyecanıyla beklerken müzik şirketinden aldığı kötü haberle hayalleri suya düştü. Müzik şirketinden aldığı olumsuz habere rağmen halen bir arayış içersinde olan Hasan Öğmen, azimle mücadele etmeye devam ediyor.
Hasan Öğmen, Tokat’ın Tarkan’ı olarak yola çıktığını ifade ederek, "Otantik Halk Müziği’ni esprili tarzda yorumladık, bu anlamda çok ümitliydim. Dünün fakir çocuğu kendi değimiyle mağarada doğan, büyüyen İbrahim Tatlıses, Türkiye’nin keopsu Azerbaycan’da bir konserde Azeri kızı Güner’e kaset yapacağını söyleyerek ülkemize getirdi ve kaset yaptı. Bu insanı tebrik ediyorum. Bana ise NTV’de yayınlanan canlı yayınlanan Gündem Dışı programında Nihavent Müzik sahibi Mehmet Yorgancı kaset yapacağını söyledi. Çok sevindim, mutlu oldum. Kendisiyle işyerine giderek görüştüm. Fakat aradan geçen iki ay süreden sonra bana ekonomik nedenlerden dolayı kaset yapamayacağını söyledi. Hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Öğmen, güzel bir şeyler yapıp albüm çıkarmak arzusunda olduğunu ifade ederek, "Bu ülkede yürekli cesaretli insanların olduğunu umuyorum. Bana destek çıkan olurda kaset çıkarırsam, kasetten elde ettiğim gelirin yarısını zihinsel engelli çocuklara bağışlayacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 14:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?