3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatlılar, polis çifte ağlıyor

Ankara İskitler’deki evlerinde doğalgazın yanmasıyla ortaya çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenmeleri sonucu hayatlarını kaybeden çevik kuvvet polisi çiftin cenazeleri, memleketleri Tokat’ta toprağa verildi.

İskitler’deki evlerinde kombi bacasının tıkalı olması nedeniyle karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden Remzi Çakmak (21) ve Elif Çakmak’ın (21) cenazeleri, memleketleri Tokat’ta toprağa verildi. Henüz 6 aylık evli olan çiftin, önceki gün evlerinde vergi iade zarfı doldururken zehirlenmiş ve ölü olarak bulunmuştu. Henüz meslek hayatı ve aile hayatına yeni başlayan çiftin ansız ölümü aile ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Cenazeler, Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi morgundan alınarak omuzlarda Ali Paşa Camii’ne getirilirken çiftin cenazesinde duygusal anlar yaşandı. Genç çiftin meslektaşları, göz yaşlarına boğuldu. Oğlunu, hayatının baharında kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ramazan Çakmak’ın da ayakta güçlükle durabildiği gözlendi.

Genç çiftin cenazeleri, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erenler Aile Mezarlığı’nda toprağa verilirken cenaze namazına başta Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, ilçe belediye başkanları, genç çiftin ailesi, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2005 Cumartesi 18:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?