6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor avantajını kullanacak

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, ikinci yarıya lider olmanın avantajı ile başlayacaklarını söyledi.


TFF 2. Lig 4. Grubunun lideri olarak ilk devreyi kapatan Tokatspor, ikinci yarıya evinde Çankırıspor maçı ile başlayacak. 5 kasım çarşamba günü oynanacak maçın hazırlıklarını Uzunburun Tesislerinde Teknik Direktör Namık Altunsoy gözetiminde sürdüren Tokatspor'u yoğun tempolu bir ay bekliyor. Çankırıspor maçı sonrası deplasmanda Erzurumspor, evinde Fortis Türkiye Kupası maçında Eskişehirspor ve Arsinspor'la maç yapacak olan Tokatspor'da hedef Bank Asya ligi. Altunsoy, ikinci yarıya lider olmanın avantajı
ile başlayacaklarını belirterek, "Takımımız tecrübeli oyunculardan oluşuyor.

Taraftarımızı sahayı dolduruyor ama tezahürat ve coşku bekliyoruz kendilerinden. Hedefimiz bir üst lige çıkmak" dedi.


Fenerbahçe takımında 1997-1999 sezonunda forma giyen ve şuan Tokatspor'un takım kaptanı Taner Savut ise Tokatspor'un Bank Asya 1. Lig'e çıkması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Tecrübeli oyuncu Savut, Fortis Türkiye Kupası'nın ise Tokat için önemli bir tanıtım kaynağı olacağını belirterek, "Tokatspor, Tokat'ın tanıtımı açısından çok büyük bir başarı sağlamıştır. Kendi şahsi fikrim her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hedefimiz lig. Kupa maçlarında ise Tokatlının Fenerbahçe maçına gelerek bu keyfi yaşamaları. İstanbul Büyükşehir takımını yendik. Yenemez diye bir şey yok. Benim eski kulübüm Fenerbahçe'yi Tokat'ın ağırlayacak olması çok güzel. Asıl hedefimiz lig" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 16:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?