6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor eski futbolcularını unutmadı

Tokatspor Kulübü, 40 yıllık tarihinde takımda forma giyen futbolculara, Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak Fenerbahçe maçı için özel davetiye ve maç bileti gönderdi.

Tokatspor Genel Sekreteri Halis Sağlam, yaptığı açıklamada, şehir ve yönetim olarak herkesin artık 11 Ocak'ta yapılacak Fenerbahçe maçına kilitlendiğini söyledi. Bu önemli maç öncesinde takıma emeği geçen eski futbolcuların unutulmadığını ifade eden Sağlam, yönetim kurulu tarafından alınan kararla bordo-beyazlı ekibin 40 yıllık tarihinde forma giyen ve hayatta olan bütün futbolculara özel davetiye ile maç bileti gönderildiğini bildirdi.

Yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle Fenerbahçe maçı için şeref konuğu olarak eski sporcularını davet etme kararı aldığını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

''Kendilerine özel davetiyeleri elden ya da postayla gönderildi. 1969 yılında kurulan Tokatspor'umuzda kuruluş yıllarında forma giyen ve sahaya çıkan 5 profesyonel futbolcumuz olan Sivas'tan Hikmet Kasap, Amasya'dan Mahmut Otcu, İzmir'den Cahit Uçuk ve Tokat'tan Osman Nuri Ünver'e özel davetiyelerini ise elden ulaştırdık.''

Sağlam, amaçlarının Tokatspor ile birlikte kentin en iyi şekilde tanıtımının yapılmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi

A.A
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 11:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?