31
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatspor hedefe kilitlendi

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Mersin İdman Yurdu maçından 3 puan alarak puan farkını 1'e düşürme amaçlarına ulaştıklarını kaydetti.


TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Tokatspor, sahasında Mersin İdman Yurdu takımını 1-0'lık skorla yenerek ligdeki yerini korudu. Oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle ligde 4'ncü sırada yer alan Tokatspor, ligin ikinci sırasındaki takımla arasındaki puan farkını 1'e düşürdü. Maçın değerlendirmesini yapan Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Bank Asya 1. Ligi yolunda mücadelelerinin devam ettiğini ifade ederek, "Tek bir amacımız vardı, 4 puanlık farkı biz 1 puana düşürmekti. Bunu 90 dakika sonunda başardığımız için mutluyuz. Oyunun geneline baktığımız zaman Mersin İdman Yurdu'nun bize karşı bir üstünlüğü var. Ama bizim gol pozisyonlarımızın daha fazla olduğunu düşünüyorum. 20. dakikada yakaladığı bu skoru, 70 dakika muhafaza edebildik. Özellikle tecrübeli oyunculara karşı mücadeleci bir ruhla bunu başardık. 3 puanı hanemize yazdırdık fark 1 puana düştü" dedi.


Altunsoy, günün en büyük kazancının Atilla Birlik'in uzunca bir süre sonra geçirdiği sakatlığın ardından iyileşerek takıma dönmesi olduğunu belirterek, "Günün en büyük kaybı da gol kralımız Bülent'in sakatlanarak oyunu terk etmesi. Ama bunlar bu yarışın içinde olabilecek şeyler" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 10:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?