6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor kupa maçına kilitlendi

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'la oynayacakları maçla ilgili olarak, "İyi bir skor ümidimiz elbette ki her zaman mevcut" dedi.


Erzurum deplasmanından puansız dönen TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Tokatspor, Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda çarşamba günü evinde Eskişehirspor'la oynayacağı maça kilitlendi. Ligin zirvesindeki yerini koruyan Tokatspor, Eskişehirspor maçından puan alarak ayrılmayı hedefliyor. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, ilk olarak Erzurumspor deplasmanın değerlendirdi. Çakırtaş, şansız bir golle maçı yenik kapattıklarını ifade ederek, "Aslında maçın hakkı beraberlikti.

Çünkü onlarında bizim kalemizde birkaç pozisyonu oldu, bu pozisyonları değerlendirdi. Fakat biz değerlendiremedik. Yolumuza devam ediyoruz. İnşallah en kısa zaman içerisinde eski gücümüzü elde edeceğiz. Bu bir kazadır, bu kazayı da atlattık diyorum" dedi.


Çakırtaş, Tokatspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda kaybedeceği bir şeyi olmadığını ifade ederek, "Biz çıkıp maçımızı oynayacağız. Elimizden gelen gücü göstermek açısından kendimizi şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İyi bir skor ümidimiz elbette ki her zaman mevcut. Ama unutmamalıyız ki karşımızdaki takım Süper Lig'de iyi bir konumda olan ekip. Türkiye'de tanınmış futbolcuları var. Örnek olarak söylüyorum Youla, bizim belki tüm kadromuzun tamamının bedelinin çok çok daha yukarda bir bedele sahip.

O yüzden biz bu konuda kendimizi biliyoruz. Elimizden geldiği kadar sahada mücadele edeceğiz. İnşallah galip gelerek ayrılacağız. Yani şu anlama gelmemeli; Eskişehirspor'u yenemeyiz veya yeneriz sorusu çıkmaz. Çünkü maç sahada oynanıyor. Ogün gününde olur takım çıkar futbolunu oynar iyi bir netice alır diye umut ediyorum" diye konuştu

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 10:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sweet IP: 88.232.204.xxx Tarih : 11.11.2008 18:03:07

allah ın izniyle inşallah yeneceğiz şampiyon tokat