3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatspor rakiplerinin korkulu rüyası

Tokatspor Basın Sözcüsü Kadir Dicle, artık ligde Tokatspor karşısında herkesin çekindiğini söyledi.

Türkiye 3. Futbol ligi 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, ligde zirvedeki yerini koruyor. Çorumspor deplasmanından 1 puan alarak evine dönen Tokatspor, kendi evinde oynayacağı Bulancakspor, maçında da galip ayrılmayı hedefliyor. Basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Tokatspor Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Tokatspor'un üstün oynadığı maçta rakipleri Çorumspor'u ellerinden kaçırdığını söyledi.

Tokat'a galibiyetle dönemediklerine üzüldüklerini ifade eden Dicle, "Önceki haftalarda arzu ettiğimiz  Tokatspor'un Çorumspor maçında yavaş yavaş yerleştiğini ve kendine geldiğini gördük. Artık Tokatspor'un ligde karşısında herkes çekiniyor. Sorumluluğumuzun farkında olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu şekilde ki oyunumuzla evimizde Bulancakspor maçından puan almayı istiyoruz" dedi.

Dicle, Tokatspor'un Kastamonuspor maçında stadyuma fazla seyirci alınması gerekçesi ile bin YTL para cezası aldığını ifade ederek, "Tokatspor yönetiminin fazla bir seyirci alma gibi bir eğilimi olmadı. Kapılarda yönetici arkadaşlarımız bedavacıların girmemesi için mücadele etti. Biz ne kadar mücadele edersek edelim sonuçta kötü biz oluyoruz. Bu şunu gösteriyor, Tokatspor'a hizmet etmek, gönül vermek sadece Tokatspor'a bağış yapmakla olmuyor. Bazen 2 YTL'lik bilet almak, içeriye biletsiz giren bir seyirciyi önlemek bile çok ciddi bağış yapmış kadar oluyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 19:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asrin agasi selemen yaylasi murafet özdemir IP: 87.178.72.xxx Tarih : 16.10.2007 14:30:51

ÖNCELIKLE MEMLEKETIM OLAN TOKATA ALMIS OLDUKLARI GALIBIYETLERINE COK SEVINDIM INSALLAH BUNDAN SONRAKI BASARILARININ DEVAMINI DILERIM TEL 05366407934 TOKAT YÖNETIM KURULUNA VE TOP KOSTURAN DEGERLI GENCLERE BASARILAR DILERIM SAYGIVE SEVGILERIMLE TÜM TOKATLI HEMSERILERIME GÜLMEK BIZIM ISIMIZ INSALLAH GÜLECEGIZ