30
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Tokatspor seriyi sürdürecek

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Tokatspor, Belediye Vanspor maçını kazanarak, bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.


Gaziosmanpaşa Stadı'nda hafta sonunda Belediye Vanspor'u ağırlayacak olan Tokatspor, hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Teknik direktör Namık Altunsoy, son haftalardaki çıkışlarını sürdürmeyi amaçladıklarını belirterek, "En büyük sıkıntımız hasta ve cezalı oyuncularımızın olması. Son haftalarda bir çıkışımız var. Hedefler doğrultusunda ilk 5 veya ilk 2'ye girmek istiyorsak muhakkak içerideki maçları kazanmamız lazım. Bucaspor maçıyla başlayan 4 maçlık hedefimiz var.

İlk ayağınıkazandık, 3 maç kaldı. Bu 3 maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Tokatspor'un kendine yakışır yeri alması için tüm çabamızı gösteriyoruz. Beklentimiz taraftarımızın da bizlere destek vermesi" diye konuştu.


Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş ise, sahalarında oynayacakları tüm maçlarda galip gelmek zorunda olduklarını söyledi. Belediye Vanspor maçı öncesi takımın genel durumunu değerlendiren Çakırtaş, "Kalecimiz Uğur kırmızı kart cezası, Şahin ve Ersan da sarı kart cezası nedeniyle bu hafta sahada yerlerini alamayacak. Atilla Birlik, Gökal, Yasin ve kaleci Mehmet'in sakatlıkları devam ediyor. Bülent ve Ferhat üst solunum rahatsızlığı var. Maç sabahına kadar düzelmesini bekliyoruz. Sevindirici olan Atilla Birlik
takımla beraber çalışmaya başladı. Kısa sürede sahadaki yerini almasını bekliyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 19:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?