6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor Stad kiraladı

Tokatspor Kulübü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yaptığı protokolle Gaziosmanpaşa Stadı'nı 2 yıllığına kiraladı.


İl Gençlik ve Spor Müdürü Vejdi Ayça'nın makamında yapılan protokol imza törenine Tokatspor Kulübü Başkan Vekili Murat Şahin ile Tokatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bekir Atılgan katıldı. Törende konuşan Şahin, sahanın kulübe kiralanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Sahada turnike sistemin, Eskişehir maçına yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Şahin, "Bundan sonra herkes turnikeden geçerek müsabakayı izlemeye girecek. Maça girişte yaşanacak yoğunluk nedeniyle taraftarımızdan biz muhakkak sahaya
1-1,5 saat erken gelmesini istiyoruz" dedi.


Başkan Yardımcısı Bekir Atılgan ise Tokatspor Kulübü'nün tarihi bir görev üstelenerek sahanını kiralandığını kaydetti. İl Gençlik ve Spor Müdürü Vejdi Ayça da önemli görev üstlendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Ankara'da bizzat takip ettikleri çalışmayı bu noktaya kısa sürede getirdiklerini ifade eden Ayça, alınan kararın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Ayça, sahayla ilgili bundan sonraki tasarrufun Tokatspor yönetimine ait olduğunu ifade ederek, "Şu anda attığımız imza ile görevli sayısı, maç bileti attığımız imza doğrultusunda bizden çıktı. Ama saha bizim 2 yıllığına kiraladık. Yine sahanın bakımı noktasında talep doğrultusunda desteklerimiz olacak" diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından protokol anlaşması imzalandı. Stadın yıllık kiralama bedelinin 5 bin YTL olduğunu ifade edilirken, stadyumda dönerli reklam panolarının yerleştirmeye başlandı. Yaklaşık 100 bin YTL'ye mal olacak reklam panosuna 22 reklam alınacağını bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:15:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
doğru söz IP: 85.107.53.xxx Tarih : 3.11.2008 20:41:58

hakkaten "atılgan" ve acar yönetim var tokatsporun başında.yıllık 5 bin ytl stat kiralanıyor, reklam panoları 100 bin ytl bu bana garip geldi.Ya stat cüzi miktara peşkeş çekiliyor yada 100 bin ytl reklam panosu bütçesi başka yerlere gidiyor! Hani stadı bilmesek helal olsun bre diyeceğim ama stadın eti budu belli...Sayılarımla.