3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatspor taraftardan destek bekliyor

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Ankara'da oynanacak olan Keçiörengücü maçında takımın taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, deplasmanda oynayacağı Keçiörenspor maçına kilitlendi. Sahasında Bağlum Belediyespor karşısında aldığı 3 puanın sevincini yaşayan Tokatspor, zorlu deplasman maçını geçerek ligdeki yerini korumayı hedefliyor. Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Dicle, Keçiörengücü deplasmanının sentetik sahada olmasından dolayı bu durumu da özellikle değerlendirmeye aldıklarını kaydetti.

Dicle, zorlu geçecek olan ve Tokatspor için bir dönüm maçı niteliği taşıyan Keçiörengücü maçında her zamankinden fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Özellikle şunu belirtmek istiyoruz ki, Tokatspor bu sene şampiyonluğa oynuyor. Tokatspor'un taraftarlarının desteğine ihtiyacı var. Ankara bizim için deplasman sayılmayacak bir şehir. Çünkü ben inanıyorum ki, Keçiören'den daha fazla taraftarımız olacak. Ankara'da bulunan tüm Tokatlı hemşehrilerimize de buradan çağrıda bulunuyoruz. Bu bizim kopma maçımız. Birilerini koparma maçımız. Yere daha sağlam basıp, yolumuza devam etmemiz için, dönüm maçımız niteliğinde. Onun içinde Ankara'da bulunan ve Tokat'taki bütün hemşehrilerimizi pazar günü oynanacak maça davet ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 16:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre duman IP: 78.174.24.xxx Tarih : 24.11.2007 11:52:44

tokat tanınmamış bir il bunu atmak için tokatspora önem verilmeli tokat ı tanımak gerek bu ister televizyon programları ile ister tokakt taki iş firmaları ile.mesela tokat taki otobüs firmaları tokatın resimlerini,güzelliklerini kosunlar.örneğin reşadiye kaplıcalarının faydalarını türkiye ye hatta dünyaya duyurmak gerekir.ama en önemlisi tokatspor iş admlarından yardım isteyerek tokatspor yenileştirilmeli