3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatspor yönetimi güven tazeledi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Tokatspor'da mevcut yönetim, olağan genel kurul toplantısında güven tazeleyerek tekrar göreve geldi. 

Tokatspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı, Büyük Tokat Oteli'nde yapıldı. 299 üyesi bulunan Tokatspor 157 üyenin katılımı ile çoğunluğu sağlayarak kongreye gitti. Hayrettin Koyuncu'nun Divan Başkanlığını yaptığı olağan genel kurul toplantısında mali raporlar, faaliyet raporları okundu, oy birliği ile kabul edildi. Tokatspor Kulübü'nün 380 bin YTL olan SSK borcunun 80 bin YTL yapılan indirimle taksitlendirilerek ödenmeye devam edildiği ve bu anlamda sıkıntı yaşanmadığı belirtildi. Kongrede ayrıca yapılan açık oylama ile Tokatspor Kulübü kasasında en fazla 5 bin YTL bulundurulmasına karar verildi. 

Tek listenin sunulduğu seçimde yapılan gizli oylamada 110 üyenin oyunu alan Tokatspor Kulübü Başkanı Erkan Kapıcıoğlu'nun oluşturduğu yönetim tekrar göreve geldi. Kongrede dilek ve temenniler bölümünde söz alan Tokatspor Kulübü eski Başkanı Muhsin Kurulay, Tokatspor'u iyi noktaya getirmek için çaba sarf ettiklerini ifade ederek yapılan eleştirilere cevap verdi. Tokatspor'da bundan önceki dönem görev yapan Ali Talat Koçak için kimsenin baskısı olmadığını belirten Kurulay, "Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine kendisi ile görüşerek anlaşma yapmıştık. Ben yönetici olarak spor camiasında yeni yüzlerin yer almasından yanayım. Ama halen spor camiasında özellikle süper ligde birçok takımda görev yapmış insanlar tek tek göreve getiriliyor" dedi. 

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise bundan önceki yıllarda Tokatspor'un bulunduğu durum ile bugün geldiği konumun ortada olduğunu söyledi. Başkan Çiçek, Tokatspor Kulübü'nün tesisleşme noktasında önemli bir noktaya geldiğini, 2006 yılı programında olmamasına rağmen bugün Tokatspor'un esnaf ve yönetimin katkılarıyla yeni bir tesise kavuşmak üzere olduğunu bildirdi. Yapılan bazı eleştirilerin yersiz ve zamansız olduğuna dikkat çeken Çiçek, şöyle konuştu: "Herkes ne söyleyecekse çıkıp bu kürsüye söyleyebilmeli. 2 milyon YTL bütçeyi idare etmek öyle göründüğü gibi kolay değil. Bu kulübe desteği olmayan insanların konuşmaları beni üzüyor. Bu tür konularda birileri birşey biliyorsa dürüstçe adam gibi yüze konuşmaktır. Onunda yeri burası. Herkes gelsin burada konuşsun."
iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2007 Perşembe 16:08:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ATILLA BASCUHADAR IP: 88.224.108.xxx Tarih : 11.01.2007 22:52:17
Tokatsporun baskanligina yeniden secilen Erkan Kapicioglu nu ve ekibini kutlar.Tokat sporumuzu biran once 2.lig A kategorisinde gormek istedigimizi belirtir.Sevgi ve Saygilarimi sunarim.