6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor yönetiminden kınama

Tokatspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Çevirgen, Çorumspor deplasmanında yaşananları üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.


Çorumspor 2. Başkanı İbrahim Eceviş'in daha sahaya girişte kendilerine beklemedikleri bir tavırda yaklaştığını ileri süren Asbaşkan Çevirgen, "Yaşananları üzüntüyle karşılıyoruz. Protokol kapısında bana 'patron hoş geldin, kusura bakmayın, ama bugün protokol kapısından girenlerden 50 YTL yardım alıyoruz' deyince şaşırdım. Biz bunları çoktan aştık. Çorumspor, stat girişinde davul zurnayla para topluyor" dedi.


Çorumspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü'yü de sert bir dille eleştiren Asbaşkan Çevirgen, "Cevdet hoca, kaptan Hızır'ı 2-3 defa küfür etmesi için yedek kulübesine gönderdi. Bununla yetinmeyip maç başlamadan önce eski kulüp müdürü diye bir kişiyi gönderip bizim futbolcularla görüştürmek istedi. Bu şahsı zorla dışarı çıkardık. Ama bu kişi seronomide sahaya girip futbolcularımıza laf attı. Anlaşılmayan bu tavırları hoş karşılamadık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 11:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tokat IP: 88.252.0.xxx Tarih : 2.12.2008 18:51:09

bir tokatspor taraftarı olarak yöneticnin yaptığı bu açıklama çok saçma. suçu kendinde aramakta fayda var. takım çok güzel oynasa idi rakibede suç bulunmayacaktı. maç sahada oyanıyo. yok çorumlular şunu yapmış yok bunu demiş. çok çocuksu bir açıklama. suç taımda kardeşim . paralarını alıyolar. neden oynamıyolar . bunları halletseniz yönetim olarak daha iyi bir iş yapmış olursunuz . başkalarına sataşmaktansa bence bu daha iyi olur