7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokatspor'a moral yemeği

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokatspor 3. Lig'e düştüğünde 'Tokatspor sahipsiz değil' diye açıklama yapanları destek olmaya beklediklerini söyledi.


İl Çevre ve Orman Müdürü İhsan İkinci, TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'un evinde oynayacağı Karsspor maçı öncesinde futbolcu ve teknik heyetine moral yemeği verdi.

İşeri Petrol Tesisleri'nde verilen yemeğe Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokatspor Başkan Vekili Murat Şahin, Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Tokatspor Menajeri Namık Keskinsu ve futbolcular katıldı. Yemekte konuşma yapan İhsan İkinci, Tokatspor'un iyi ve kötü gününde her zaman yanlarında olduklarını ifade
ederek, "Tokatspor zor dönemlerden geçerek bu günlere geldi. Biz manevi olarak yanınızda olduğumuzu bu yemekte gerçekleştirmeyi düşündük. İnşallah iş adamlarımız, varlıklı kişililer manevi olarak Tokatspor'a sahip çıkarak gerekenleri yapar" dedi.


Tokatspor Kulübü Başkan Vekili Murat Şahin ise güven ve sevgi üzerine bir oluşum sağlayarak meyvelerini topladıklarını kaydetti. Son olarak konuşma yapan Başkan Çiçek ise Tokat'ın bir çok spor dalında başarıyı yakaladığını söyledi. Sporun her türlüsünün yanında olduklarını ifade eden Başkan Çiçek, "Bundan sonraki süreçte Tokatspor'a daha fazla sahip çıkılması gerekiyor.

Tokatspor hatırlayacaksınız 3. Lig'e düştüğünde 'Tokatspor sahipsiz' değil diye açıklama yapanlar vardı. O kardeşlerimi de ben Tokatspor'a bu güzel döneminde sahip çıkmaya davet ediyorum. Basın yoluyla buradan da gönderme yapıyorum. Kızgın ya da küskün değil gerçekten sevinerek ifade ediyorum. Hiç değilse bir deplasman gideri karşılanmalı ve böyle moral geceleri düzenlenmeli" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 13:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?