3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatspor'a TESOB'dan 3 bin YTL

Tokatspor'un deplasman giderlerinin karşılanması amacıyla başlatılan kampanyaya ilk destek Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (TESOB) geldi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, yeni sezonda deplasman giderlerini karşılamak için kampanya başlattı. Bu kapsamda Tokatspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gümüşhanespor maçı öncesi 3 bin YTL TESOB'dan destek geldi. TESOB Başkanı Mehmet Bekçi'yi makamında ziyaret eden Tokatspor Basın Sözcüsü Kadir Dicle, TESOB'un Tokatspor'a ilk destek veren sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, diğer kuruluşlara örnek olması temennisinde bulundu.

Dicle, "Başlattığımız bu kampanyaya ön ayak olarak başlattı. Şampiyonluk yolundaki mücadelemizde bu anlamlı jestine Tokatspor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Ümidimiz diğer kuruluşlarında bunun örnek olması" dedi.

TESOB Başkanı Mehmet Bekçi ise Tokatspor'da başkanlık, yöneticilik yapmayı ateşten gömleğe benzeterek, "Başarılı olursan omuzlar üstündesin, başarısız olursan her türlü hakarete maruz kalabilecek bir görev icrası içerisindeler. Onların yapmış oldukları bu fedakarlıkları bizim yapmamız mümkün değil. Ama Tokatlıyız, Tokat'ı seviyoruz. Tokat'ın tanıtımında sporun önemini biliyoruz. İstedik ki sivil toplum kuruluşu olarak ilk deplasmanı karşılayalım ve bir başlangıç teşkil etsin" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 18:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?