3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatspor'da 3 puan sevinci

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da kendi sahasında Kastamonuspor karşısında alınan galibiyetin ve liderliğini sürdürmenin sevinci yaşanıyor.

Tokatspor Teknik Direktörü Menderes Sunkar, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Adrenali yüksek bir maç oldu. Kastamonuspor da şampiyonluğa oynayan bir takım. İyi futbol sergilemedik, ama sonuçta sahadan 3 puanla ayrılmasını bildik. Bir de şunun bilinmesini istiyorum. Takımımız şu an tam olarak hazır değil" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Erkan Kapıcıoğlu ise, Tokatspor'un gerçek oyununu önümüzdeki haftalarda göstereceğini belirterek, "Önemli olan 3 puandı. İleriki günlerde daha iyi futbol sergileyeceğiz. Hakem konusu ise rezalet. 3. Lig'i deneme tahtası mı yapıyorlar bilmiyorum? Acemi hakemleri maçlarımıza veriyorlar" dedi.

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek de, Tokatspor'u 2. Lig'de görmeyi arzu ettiklerini ifade ederek, "Takımın oyununu çok fazla beğendiğimiz söyleyemem. Ama bu tür maçların zor geçeceği belli, önemli olan 3 puan almak. Hakem arkadaşların da daha dikkatli olması gerekiyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 14:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?