30
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Tokatspor'da Fenerbahçe sevinci

TOKATSPOR, FENERBAHÇE İLE İKİNCİ KEZ KARŞILAŞACAK

Tokatspor, 40 yıllık tarihinde ikinci kez Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çekilen kurada Tokatspor'un Fenerbahçe takımının da içinde bulunduğu A Grubu'nda yer alması sevinçle karşılandı.

 Tokatspor, Fenerbahçe takımının yanı sıra Eskişehirspor, Antalyaspor ve Altay takımları ile mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayarak 1-0 maçtan mağlup ayrılan Tokatspor, bu defa iddiasını deplasmanda sürdürecek. Tokatspor Kulübü Başkanı Murat Şahin, Tokatspor 40 yıllık tarihinde 2. kez Fenerbahçe takımı ile maç yapacak Tokat'ın en iyi

şekilde temsil edeceğini söyledi. Başkan Şahin, "Kurada Fenerbahçe'yi bekliyorduk. İlk maçımızı geçtiğimiz yıl Tokat'ta oynadık bu sene inşallah Kadıköy'de oynayacağız. İstanbul'daki hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz. Tokatspor'un 20 takım içinde anılması güzel bir şey. İlimizin tanıtımı noktasında da önemli" dedi.

Başkan Şahin, Tokatspor'un grubunda 3 süper lig takımı olduğunu fakat Tokatspor'un da o kadar kolay bir takım olmadığını ifade ederek, "Hiçbir maçın garantisi yok. Futbolda her şey var. Yeter ki, o mücadele veren ekip kazanma ruhunu kaybetmesin. O ruhla sahaya çıkıldığında başaramayacakları bir engel görmüyorum. İnandıktan sonra takımımızın en iyi şeyleri başaracağını inanıyorum. En kötü şartlarda bu gruptan ikinci olarak çıkabilir. Ama bizim olmazsa olmazımız yükselme grubuna kalmak ve Tokatspor'u Bank Asya ligine taşımak" diye konuştu.

Çekilen kura iyi bir kurayı değerlendiren Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy ise, "Fenerbahçe'yi Tokat'ta ağırlamak isterdik. Tokatspor'un Kadıköy'de Fenerbahçe ile maç yapacak olması büyük bir şans. İstanbul'daki hemşerilerimiz mutlaka bizleri yalnız bırakmayacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 16:17:01
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 08:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?