6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor'da genel kurul ertelendi

TFF 2. Lig'e yükselen Tokatspor'da olağanüstü genel kurul toplantısında çoğunluk sağlanamadı.

Tokatspor Adnan Çiçek Tesisleri'nde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına 216 üyeden 35 üye katıldı. Yeni bir yönetim için liste oluşturulamayan toplantı, bir sonraki haftaya ertelendi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tokatspor Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, Tokatspor'un sahipsiz kalmayacağını kaydetti. Mevcut yönetimin Tokatspor'da görevinin başında olduğunu ve aksama olmadığını belirten Çakırtaş, "Haftaya yapılacak kongrede çoğunluğun sağlanacağını tahmin ediyoruz. Dargınlık veya kırgınlık elbette olacaktır. Bunu genel kurullar ortadan kaldırır. Bizi ilgilendiren genel kurulun toplanamamış olması" dedi.

Tokatspor Yönetim Kurulu, Tokatspor'un TFF 3. Lig'de şampiyon olduktan sonraki gün yönetimin haberi olmadan futbolcularla eski yönetimin yemekte bir araya gelmesi ve eski yönetimin açıklamaları nedeniyle olağanüstü genel kurul kararı almış, futbolcuların alacaklarını ise dondurmuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 11:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murafet özdemir asrin agasi selemen yaylasi IP: 87.178.124.xxx Tarih : 28.05.2008 21:44:46

öncelikle bir tokatli olarak tokat sporumuzu kutlarim haberi okudugumda cok üzüldüm neden derseniz tokat sporumuzu yalniz bi rakmiyacagiz diye bir kelime okudum üzüldüm bir tokatli tokat sporu yalniz birakirmi bu hangi tokatlinin sahzina yakisir yok öyle bir sey her zaman tokat sporumuzun yaninda olacagimi defalarca söylemisimdir tokat spora emegi gecen herkese selamlarimi iletirim murafet özdemir asrin agasi demircili selemen yaylasi