7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokatspor'da genel kurul kararı

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kadir Dicle, yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını söyledi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da yönetim kurulu, yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle genel kurula gitme kararı aldı. Kulüp Başkanı Kadir Dicle, Tokatspor'un önünü açmak amacıyla böyle bir karar aldıklarını ifade ederek, "Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Tokatspor'u ikinci lige çıkarabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı açıklamıştık. Ama gelinen süreçte kulübün ekonomik anlamda bir darboğaza girdiğini görüyoruz.

Tokatspor'un geldiği nokta 2. Lig hedefimizi karşılıyor nitelikte olsa da bundan sonraki süreçte yönetim olarak içine düştüğümüz darboğazdan çıkamayacağımızı gördük. 'Gerekirse oyuncu, hoca, yönetim gider. Bu takımı şampiyon edeceğiz' sözünde durarak Tokatspor'un önünü tıkamamak, şampiyonluk hedefine köstek olmamak ve bu manada Tokatspor'un önünü açmak için en doğru çözümün olağanüstü genel kurul kararı olduğuna yönetim kurulumuz oy birliğiyle karar vermiştir" dedi.

Dicle, Tokatspor Kulüp Başkanı Erkan Kapıcıoğlu'nun genel kurulda tekrar başka adayı olma ihtimali gözükmediğini ifade ederken, genel kurulun 7 Mart Cuma günü Grand Ballıca Otel'de yapılacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 09:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yıldız IP: 78.160.7.xxx Tarih : 22.02.2008 13:58:35

E ağalık devri sona erdi. Umarım Furboldan anlayan birileri gelirde, Tokatspor beklediği gere gelir. Kapıcıoğlu ve yandaşlarına gül güle