30
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Tokatspor'da hedef gruplara kalmak

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI PLAY-OFF MAÇLARINA DOĞRU

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Ziraat Türkiye Kupası'nda play-off'u geçerek tekrar gruplara kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Play-Off maçlarında evinde Ankaraspor'u ağırlayacak olan TFF 2. Lig 3. Grup takımlarından Tokatspor hazırlıklarını tamamlandı. Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy gözetiminde hazırlık maçı yapan Tokatspor'da hedef Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen yılki gösterdiği başarıyı yakalayarak tekrar gruplara kalmak. Altunsoy, Ankaraspor'un Tokat'a iddialı geldiklerini bildiklerini ifade ederek, "Ankaraspor, A2 takımdan 7 tane oyuncularını profesyonel yapmış.

Ellerinde de 7 tane oyuncuları var. Buraya iddialı geleceklerini biliyorum. Niçin iddialı gelecekler? Çünkü ellerindeki oyuncular ocak ayındaki transferden faydalanmak istiyorlar. En azından ocak ayına kadar Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-5 maç yapmak istiyorlar. Antrenman öncesi oyuncularımla yaptığım toplantıda bu konuda uyarılarda bulundum. 'Maç yapmamışlar, oynamamışlar, biz bunları rahat geçeriz' Böyle bir düşünce futbolda geçerli değil. Amacımız maçtan galibiyetle ayrılıp bir moral yakalamak ve kulübümüze ekonomik olarak getireceği avantajlardan faydalanmasını sağlamak. İlimizin tanıtımı için Türkiye Kupası maçları önemli. Bu nedenle play-off'a kadar taşıdığımız noktada tekrar gruplara kalmayı hedefliyoruz" dedi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI PLAY-OFF MAÇLARINA DOĞRU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 17:22:04
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 16:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?