6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor'da kamp 15 Temmuz'da

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, hedeflerinin klasman gruplarında ilk 2 içerisinde yer alarak Yükselme Grubu'na yükselmek olduğunu söyledi.

Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy ve Genel Menajer Namık Keskinsu, Adnan Çiçek Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Teknik Direktör Namık Altunsoy, hedeflerinin klasman gruplarında ilk iki içerisinde yer alarak Yükselme Grubu'na yükselmek olduğunu söyledi.

Grupta tanıdıkları takımların yer aldığını belirten Altunsoy, "Böyle bir grubun içinde olmayı beklemiyorduk. Grubun uyum karakterini biliyoruz. Ona göre önlem alacağız. Yapacağımız transferlerde bunu göz önünde bulunduracağız.

Transferde Banka Asya 1. Lig ve 2. Lig tecrübesi olan tecrübeli futbolcuları kadromuza katacağız. Genç oyuncularla tecrübeli oyuncuları kaynaştırıp, taraftarlarımıza yeni sezonda iyi bir Tokatspor izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Altunsoy, 15 Temmuz'da kamp için Yozgat'ta gideceklerini, 13 günlük kamp süresince hem hazırlık maçı oynayacaklarını hem de oyuncuları lige hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Genel Menajer Namık Keskinsu ise, Tokatspor'un ilk defa bu sene tahmini bütçeyi oluşturarak transfer politikasını belirlediğini kaydetti. Tokatspor'un ekonomik olarak çok ciddi sıkıntılar yaşayacağına inanmadığını belirten Keskinsu, "Tokatspor, artık ekonomik olarak rahatlayacak. Artık kapı kapı dolaşıp para toplamayacak. Kulübe kalıcı gelir sağlanması için ciddi projelerimiz var. Tokatspor artık çağ atladı, büyük gelişmeler kaydetti" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 23:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre IP: 78.160.31.xxx Tarih : 20.07.2008 14:58:47

umarım yeni hocamızda mehmet kaya gibi iyidir