3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatspor'da Kapıcıoğlu güven tazeledi

Tokatspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede Kulüp Başkanı Erkan Kapıcıoğlu güven tazeledi.

Grand Ballıca Otel'de yapılan kongreye Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek ve kongre üyeleri katıldı. Kulüp Başkanı Erkan Kapıcıoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, sezonu herkesi üzen bir neticeyle kapatmanın üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. Bunun tamamıyla şahsının ve yönetim kurulunun başarısızlığı olduğunu belirten Kapıcıoğlu, "Sportif başarısızlığın dışında tesisleşme ve kurumsallaşma noktasında birçok şey yaptık. Ama bunları sportif başarı olmayınca anlatmak pek içimden gelmiyor. Tokatspor 3. Lig'e nasıl düştü ise 2. Lig'e de çıkacağının sözünü buradan veriyorum" dedi.

Belediye Başkanı Çiçek ise, Tokatspor'un 3. Lig'e düşmesi konusunda yapılan yorumların kendisini üzdüğünü söyledi. Olayın farklı boyutlara çekilmek istendiğini dile getiren Çiçek, "Tokatspor 1 puan alsaydı bugün bunları konuşmayacaktık. Konu geldi gitti Erzurumspor'a odaklandı. Bu sene Erzurumspor'u izleyeceğiz. Bu kadar güzel insanın, örnek seyircisi olan bir ilin ahı Erzurumspor'u bir gün mutlaka bir yerde yakalayacaktır. Bundan emin olabilirsiniz" diye konuştu

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. 293 üyeden kongreye katılan 94 üyenin oyuyla Kulüp Başkanı Erkan Kapıcıoğlu, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 12:57:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?