7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokatspor'da tribünler için önlem

Tokatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bekir Atılgan, Tokatspor'un evinde Fenerbahçe ve Eskişehirspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası D Grubu maçlarında tribünlere biletsiz kimsenin girmemesini amaçladıklarını söyledi.


TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, Fortis Türkiye Kupası maçlarında evinde oynayacağı iki maç için bilet satışlarına bürokratlardan başladı. Vali Recai Akyel ve İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'dan sonra Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek'e de bilet satan Tokatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bekir Atılgan, verilen desteklerden memnun olduklarını kaydetti. Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Tokat Belediye Plevnespor ve Tokatspor'u dilenci durumundan kurtarmak istediklerini söyledi.

Her iki kulübü de kendi yağı ile kavrulan kendi parasını kazanır noktasına getirme gayretinde olduklarını belirten Başkan Çiçek, "Biz insanlardan sadece hiç değilse bu Fortis Türkiye Kupası veya lig maçlarına bilet alarak girmesi. Biz bunun ötesinde artık kimseden bir şey istemiyoruz.

Özellikle burada oynayacağımız iki önemli maçın biletleri birkaç gün içinde satılacağına inanıyorum. Aldığımız kararla maçlara herkesin biletli girmesini arzu ediyoruz. Kimsede bu yüzden bizlere gücenip darılmasın. Ben şimdi sizin huzurunuzda kendime, oğluma Niksar'daki yakınlarıma kapalı tribünden bilet alıyorum" dedi.
Başkan Çiçek, konuşmasının ardından bin 200 YTL vererek 6 adet kapalı tribünden bilet aldı.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?