6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokatspor'dan taraftara çağrı

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, Fortis Türkiye Kupası grup maçları öncesi kombine bilet satışına başladıklarını söyledi.


Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek eleyerek gruplara kalan Tokatspor, kura çekilişinde eşleşeceği takımı bekliyor. Kurada Fenerbahçe, Galatasaray ile Beşiktaş takımlarından biriyle aynı grupta yer alarak kendi sahasında maç oynamayı arzu eden Tokatspor yönetimi şimdiden kombine bilet satışına başladı. Basın Sözcüsü Kaya Çakırtaş, Gaziosmanpaşa Stadı'nda yeni yapılan 160 kişilik VIP tribünü kombine biletlerini satışa sunduklarını söyledi.

Çakırtaş, "Bunların bir an önce alınmasını istiyoruz. Çünkü Türkiye Kupası maçlarında rakibimiz Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş olursa bilet konusunda sıkıntı çıkabilir. Kombine bilet konusunda istediğimiz yere geldik diyemeyiz. Tokat halkının takımına sahip çıkmasını istiyoruz. Bundan sonraki süreçte halkımıza bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz" dedi.


Taraftarları takıma destek vermeye davet eden Çakırtaş, "Futbol bir seyir oyunudur, bir coşku vardır. Nasıl ki olimpiyat stadında 10 bine yakın Tokatlı maça gelip destek verdiyse, bizler de burada yapacağımız maçlarda taraftarlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 19:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet aydın IP: 78.160.231.xxx Tarih : 17.10.2008 21:55:32

ben tokatlı mehmet aydın tokat spora ya başırlar diler fenerbahçe bacına başarılar ve elimiz den geleni yaparız tokat spor adına 05465462817