30
Mayıs
2024
Perşembe
TOKAT

Tokat'ta esrar operasyonu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yapılan operasyonda bir TIR'ın dorsesine zulalanmış 31 kilo 76 gram esrar maddesi ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan istihbarı çalışmalarda iki şahsın Van'da temin ettikleri toz esrar maddesini bir TIR'la batı illerine götürerek satacakları tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi.

Erbaa ilçesi girişinde durdurulan TIR içerisindeki E.K. ve S.D. isimli şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada vites koltuğunun ön tarafında 8 gram preslenmiş tabaka halinde gazete kağıdına sarılı toz esrar maddesi ile tavan kısmında bulunan orta torpido içerisinde ise 28 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Narkotik detektör köpeği marifeti ile yapılan aramada ise dorsenin ön duvarına kaynak yapılmak suretiyle yapılan özel zulada esrar maddesi bulundu. Zulanın olduğu bölüm vidalar sökülerek açıldığında 29 adet koli bandına sarılı paketler çıkartıldı. Paketler içerisinde 31 kilo 76 gram ağırlığındaki esrar maddesi tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 19:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?