7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat'ta tekstile yatırım

Tokat Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) tekstil alanında yapılan yatırımla işsiz gençlere istihdam sağlanması hedefleniyor.


40 senelik birikimi ile Tokat'a tekstil alanında yatırım yapan İDOLSA Tekstil Ltd. Şti yurt içi ve yurt dışı bağlantı sorumlusu Tekstil Kimya Yüksek Mühendisi Mehmet Genç, fabrika tam olarak faaliyete geçtiğinde 450 kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.

Tokat OSB'de gömlek üretiminde başladığını ifade eden Genç, yurt içi ve yurt dışından potansiyellerinin arttığını belirterek, "Fabrikamızda şuan için 45 kişilik bir mevcut işçimiz var. Bu sayıyı kapasitemizle birlikte artıracağız. Biz müşteri ile olan ilişkimizi tamamen doğruluk ve dürüstlük adına her şeyin şeffaflığı adına kurduk. Kamera sistemi ile İstanbul, İngiltere, Fransa ve Almanya'daki müşterilerimiz üretimde malının hangi safhada olduğunu ve ne zaman yükleneceğini biliyor. Tekstilin kurucusu kumaşçı bir aile olarak modada ki değişimleri takip ediyoruz. Ayrıca gıda sektöründe de çalışmalarımız var" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 20:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Merteroğlu IP: 78.162.202.xxx Tarih : 17.12.2008 22:11:18

sayın mehmet genç siz ve sizin gibi yatırımcıları gönülden destekliyoruz bu lkenin sizlere ihtiyacı var.ve bir tokat'lı olarak size ve mükemel kadronuza teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. saygılarımla Murat MERTEROĞU