3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tokatta teröre protesto gösterisi

Tokat'ta vatandaşlar, terör olaylarını düzenledikleri gösteriyle protesto etti.


Hakkari'de 12 askerimizin şehit edilmesinin ardından akşam saatlerinde sokağa dökülen yüzlerce Tokatlı, teröre tepkisini gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla teröre karşı slogan attı. Duygulu anların yaşandığı eylem sırasında vatandaşların bazıları yüreklerinde yaşadığı acıyı haykırdı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konvoy yapmak isteyen vatandaşa İl Emniyet Müdür Vekili Zeki Karagözoğlu, referandum sonrası sandıkların adliyeye götürülmesinden
dolayı yolun kapanmaması için izin veremeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine eczacı Halis Sağlam ile Karagözoğlu arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Olay büyümeden vatandaşların araya girmesiyle yatıştırıldı.
Bu arada, Ülkü Ocakları önünde slogan atan gençleri çevik kuvvet ekipleri trafiğin aksamaması için müdahale ederek kaldırıma aldı. Teröre tepki eylemi okunan dualarla sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2007 Pazar 20:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KÜCÜKözdemir DESIAD baskani IP: 87.178.108.xxx Tarih : 21.10.2007 21:41:14

ÖNCELIKLE ON IKISEHIDIMIZE ALLAHDAN RAHMET DILIYORUM VE YARALI ASKERLERIMIZEDE ACIL SIFALAR DILERIM SAYIN HALIS SAGLAMI ICTENLIKLE KUTLUYORUM BU ACILI GÜNÜMÜZDE ISTIKLAL MARSIYLA ACIMIZI DINDIRMEYE CALISMISTIR TESEKKÜR EDERIM VE EKLIYORUM TOKAT IL EMNIYET MÜDÜR YARDIMCISI CIKIYOR VATANDASLA TARTISIYOR BUNU KINIYORUM ORADA VATANDAS ICI YANIYOR BUNU SÖNDÜRECEK YERINE TARTISMAYA GIREN ZEKI KARAGÖZ OGLUNU O MAKAMA SIRNAKTA SEHIT DÜSEN VE SIRNAKTA PKK TÖRÖRÜYLE GÖGÜS GÖGÜSE CATISAN MEHMETIN BABASIDIR SAYIN ZEKI KARA GÖZ OGLU SEN O MAKAMA YAKISMIYORSUN SENI KINIYOR VE SAYIN TOKAT VALIMIZE SIKAYETDE BULUNUYORUM SUNU UNUTMA OMAKAMA SENI BIZLER OTURDDUK SENDE BU MILLETE HIZMET ETMEK MECBURUYETINDESIN EGER SAYIN TOKAT VALIMIZSENI ACIGA ALMAZSA SENI ANKARAYA BILDIRECEGIM