7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tokat'ta yatırımcı atağı

Tokat'a yatırımcıyı davet eden Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu'nun girişimleriyle 53 müteşebbis yatırım için başvuruda bulundu.
6 Şubat 2004 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan 5084 sayılı "Yatırımların ve İstihdamın Teşviki İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" kapsamında yer alan Tokat Organize Sanayi Bölgeleri'ne müteşebbisler çeşitli sanayi dallarında girişimde bulundu.
Tokat'ta yatırım yapmaları için müteşebbislere çağrısını yineleyen Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokat'ın coğrafi konum açısından yatırım için son derece elverişli bir bölge olduğunu söyledi. Nasuhbeyoğlu, "İlimizde yatırım yapmak isteyen müteşebbislere yatırım yeri, mevzuatlar, destek ve muafiyetler ve benzeri konularda önceden olduğu gibi gerekli her türlü yardım yapılacak ve her türlü kolaylık sağlanacaktır. Yeni yasanın ülkemiz ve ilimiz için üretim, istihdam, ihracatın artırması ve sürdürülebilir bir kalkınma sağlamasını temenni ediyorum" dedi.
Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu'nun girişimleriyle Tokat Organize Sanayi Bölgesi'ne 28, Turhal İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'ne 8 ve Erbaa İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'ne 17 olmak üzere toplam 53 müteşebbis müracaatta bulundu.
NURHAN İÇMEZ - TOKAT (İHA)
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2004 Pazartesi 19:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?