6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Tokat'tan galibiyet yemini

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Kaya, her maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da Teknik Direktör Mehmet Kaya, takımın moralinin iyi olduğunu, Ankara Tarım Kredispor maçından 3 puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Kaya, Tokatspor'un bundan sonra her maça galibiyet için çıkacağını ifade ederek, "Bu hafta tam kadro sahadayız, sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Yeni yönetimin hevesli ve kararlı olduğunu gördük. Yönetimler, teknik heyetin lokomotifi, onlar nereden giderse, biz onların arkasından gideriz. Onların kararlılığı hırsları bize
yansır. Dolayısıyla Tokatspor için kent için iyi olacağını umut ediyorum" dedi.

Tokatspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Altyapı Sorumlusu Gürsel Muratdağı ise yönetim olarak şimdiye kadar fark edilmemiş, unutulmuş gizli kalan yetenekleri ortaya çıkarmak hedefinde olduklarını kaydetti.

Muratdağı, gizli kalan yetenekleri kirli toprağa benzeterek, "Önemli olan nerede olduğunu bulmak ve kazanmak. Ben bu işi başaracağım diye göreve geçmedim. Biz bu işi başarmıştık, bu defa da güçlü katılımlarla tabana yayılarak biz bu işi hep beraber bir daha başaracağız diye geçtik. Bizde ben anlayışı yok biz anlayışı var" diye konuştu.

Bu arada, Tarım Kredispor maçının hazırlıklarını Uzun Burun Spor Tesisleri'nde sürdüren Tokatspor'da Gürsel Muratdağı tarafından futbolculara baklava ikram edildi. Antrenmanda ayrıca, futbolculardan Şahin'in doğum günü Brezilya usulü kutlandı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 11:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa DOĞANÖZ IP: 78.163.159.xxx Tarih : 14.03.2008 18:56:36

Tarım Kredi Mçında TOKATSPOR'a bşarılar diliyorum.Bafra Belediye maçındaki gibi oynrsak işimiz zor.Biz 45 dakikalık futbol ile 1 gol istemiyoruz.9o dakika güzel bir futbol ile farklı galibiyetler istiyoruzTürübünde oturup da maçı izlemek hataları görmek oynayanı oynamayanı takip etmek bizim görevimizBen bypaslıyım heyecan yasak konu TOKATSPOR olunca herşey değişiyor.SAYGILARIMLA