7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

Tolon Paşa'ya destek Tokat Emniyetinden geldi

Türkiye’nin Bağdat Büyükelçiliği’nde görev almak üzere Irak’a giden ve 17 Aralık 2004 tarihinde Musul yakınlarında teröristlerin saldırısına uğrayarak şehit olan polis memurlarına duyduğu üzüntüyü dile getirerek mesaj veren 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hurşit Tolon’dan sonra Tokat Emniyet Müdürü Atilla Çınar da saldırıyı lanetleyerek ilginç mesaj verdi.

Bağdat Büyükelçiliği’nde görev almak üzere Irak’a giden ve Musul yakınlarında uğradıkları teröristlerin saldırısından sağ olarak kurtulan özel harekat polislerinden Celalettin Almaz, daha önce Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü olarak görev yapan Atilla Çınar’ın yakın koruması görevinde bulunmuştu.

Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi’nde geçirmiş olduğu rahatsızlı sonucu tedavisi devam eden İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, acıyı yüreğinde hissettiğini belirterek, "Bu necip, fazıl Türk milleti kendine yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmamıştır. Tarihimiz bunun örnekleri ile dolu. Vatanı, bayrağı ve milleti için şehit olan polislerimize başsağlığı diliyorum" dedi

Tokat
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 13:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?