6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

'Toplum Destekli Polis' projesi

Tokat İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 'Toplum Destekli Polis' projesinin tüm kuruluşlar ve halkın desteği ile başarıya ulaşabileceğini söyledi.

Tokat İl Emniyet Müdürü olarak bir süre önce göreve başlayan Ömer Aydın, kentte iadeyi ziyaretlerine devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarıtaşlı'yı makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Aydın, 'Toplum Destekli Polis' projesine sivil toplum örgütlerinin katkısını beklediklerini kaydetti.

Projeye tüm kuruluşlar ve halkın vereceği desteklerle başarının mümkün olabileceğine dikkat çeken Aydın, "Gelişmiş toplumlarda da vatandaşın tam desteği aranıyor ve sağlanıyor. Bizlerde özellikle sizlerden, tüm kuruluşlarımızdan projemize destek vermenizi rica ediyoruz. Güvenlik hizmetini mükemmel bir şekilde vatandaşa sunabilmek için onların ihtiyaçlarını, eksiklerinin ve güvenlik zafiyetlerini en iyi şekilde bilebilmemiz gerekiyor. Onu da ancak vatandaşın gözü ile tüm şehre bakabilirsek öyle tespit etmek mümkün" dedi.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarıtaşlı, "Toplum Destekli Polis” projesine destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. Başkan Sarıtaşlı, Tokat halkının da bu projeye destek vereceğine emin olduğunu ifade ederek, "Bu projenin başarılı olacağını inanıyorum. İlimiz için başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 15:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SALİH GÜMÜŞ IP: 88.243.15.xxx Tarih : 18.07.2008 03:54:04

Öncelikle emniyet müdürümüz ömer aydını yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kutlarım toplum destekli polis isminden de anlışılacağı gibi toplum millet halk yani bizlerden bahsediyor artı polisin bizlere verceği destek yani her konuda yardımcı olacak kolluk kuvveti dye biliriz gün içinde insanlarla iç içe olan polis memurları şimdi biraz daha içe girip halkın sorunlarnı sıkıntısını veya korkularını dinleyip çözüm arayıcı sonuçlar bulup halkı her konuda aydınlatmak bu yüzden sanıyorum ki milletimiz de bu tür toplumsal dayanışma çerçevesinde toplum destekli polis memurlarına faydalı bir şekilde yardımcı olacaklarını sanıyorum ve internette devamlı bu konu içerikli konuları takip etmekteyim son olarakta tokat emniyet müdürümüz ömer aydına yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim kocaeli/izmit....