3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Tosun'dan müjdeli haber

AK Parti Tokat Milletvekili Resul Tosun, Tokat'ın önemle beklediği doğalgazda ana boru hattının ihalesinin yapıldığını, duble yol çalışmalarının ise hızla sürdüğünü belirtti. Tokat'ta yaklaşık bir haftadır çeşitli temas ve incelemelerde bulunan AK Parti Tokat Milletvekili Resul Tosun, İhlas Haber Ajansı (İHA) Tokat Bürosu'nu ziyareti sırasında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Toplumun her kesimiyle doğrudan temas kurarak sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret ettiklerini ifade eden Tosun, Tokat'ın önemle beklediği doğalgaz konusunda ikinci aşamanın kat edildiğini söyledi. Resul Tosun, "19 Temmuz'da doğalgazın ana boru hattının ihalesi yapıldı. Bundan sonra artık kazmanın vurulup borunun döşenme aşamasına geçilmiş oldu. Doğalgaz Tokat'a gelinceye kadar önce yaptığımız açıklamada olduğu gibi Tokat içindeki dağıtım hatlarını ihale etmek için belediyemiz yoğun bir çalışma içinde" dedi.

Tokat'ın önemle beklediği hizmetlerden olan çevre yolu projesinin ihalesinin yapıldığını kaydeden Tosun, "Bu sene çevre yolunun inşaatı başlamış oluyor. Duble yollarımız ise Çamlıbel'den Kuruçay'a kadar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tokat-Turhal arası duble yol çalışmasının bu sene biteceğini söylemiştik. Bazı arkadaşlar her halde bu sene bitmez şeklinde beyanatta bulunmuşlar. Biz vaatler, sözlerden ziyade icraatlara önem veren bir siyasi partiyiz. Tokat-Turhal yolunun inşaatını alan müteahhit firmayı ziyaret ettik. 10 Eylül'de bu yolu teslim edeceğini söylediler. İnşallah o tarihte Tokat-Turhal arasındaki duble yolun trafiğe açılmasını bekliyoruz. Zaten yarısı şu anda bitmiş durumda" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 16:56:01
Güncelleme :28 Temmuz 2005 Perşembe 17:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kazancı IP: 81.215.24.xxx Tarih : 21.02.2006 13:07:02
tokat turhal yolu eskisindende berbat halde siyasetçiler hala olayın reklamında yolu yapan firma tamamen uluslar arası bir sahtekar firmadır tokat ve turhal da dolandırmadığı esnaf arkadaşımız kalmamıştır bir tane delikanlı siyasetçi ne zaman çıkıpta bu sahtekar firmaya DUR diyecek esnafımız mahdur durumda biz esnaf arkadaşlarımızın hakkını kim arayacak bize yardımcı olunmasını istiyoruz