3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Trafik polisine dolmuş çarptı

Tokat'ta meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziosmanpaşa Bulvarı Polis Lokali önünde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Hakan O. (26) idaresindeki 60 HG 286 plakalı şehir içi yolcu minibüsü, trafik akışını sağlayan polis memuru Serdar Başak'a çarptı. Polis Lokali'nde verilen veda yemeğinde Vali Erdoğan Gürbüz konuşma yaptığı sırada meydana gelen kaza sonrasında hareketli dakikalar yaşandı. Yemeğe katılan polisler olay yerine akın ederken, yerde yatan polise 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Serdar Başak'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Vali Gürbüz ve İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, yaralı polis memuru Başak'a hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ünal, yaralı polis memurunun durumunun iyi olduğunu belirterek, "İlimizin tek ana caddesi var. Havanın yağışlı olması ve iş yerlerinden çıkan vatandaşların eve gitmeleri nedeniyle yoğunlaşan trafikte, halk minibüsü trafiği sevk ve idare eden arkadaşımıza çarpmış. Şu anda memurumuzun durumu iyi, hastanede kalmayacak. Bugün taburcu edilecek" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2007 Çarşamba 18:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KAYA ELİK IP: 88.230.255.xxx Tarih : 11.05.2007 22:48:18
öncelikle polis arkadaşıma acil şifalar dilerim. bu şehiriçi münibüs şoförleri trafiğimizin baş belası adamlar duraklardan çıkarken ne sinyal var ne arkadan gelen trafiği kontrol etme var bu konuda vatandaş çok dertli sayın emniyet yetkililerinin acil yardımlarını bekliyoruz