30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Turhal'a 4 köprü, 4 park

Turhal Belediyesi tarafından 17. Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde 4 köprü ile 4 park düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında Turhal Belediyesi tarafından yapılan park ve köprülerin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenlerine Turhal Kaymakam Vekili Zile Kaymakamı Nuri Özder, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç ile vatandaşlar katıldı. İlk programda Kazım Karabekir Mahallesi, Celal Mahallesi, Terminal ve Yeşilkent Parklarının açılış törenleri yapıldı.

Törende konuşma yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, yeşile ve doğaya önem veren bir anlayış içerisinde hizmet yapıtıklarını ifade ederek, "Bugün dört tane parkımızı birden hizmete sunuyoruz. Bundan sonrada park yapımlarına da devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Kaymakam Özder, Başkan Gözen ve AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç parkın açılış kurdelesini birlikte kesti. Açılış sonrasında Başkan Gözen, çocuklara top dağıttı.

Park açılış töreninin ardından yine Turhal Belediyesi tarafından yapılan Kayacık, Binevler, Boyacılar ve Terminal Köprülerinin toplu açılış töreni Kayacık Köprüsü’nde yapıldı. Başkan Gözen, iki aracın yan yana zor geçtiği köprülerin artık araç geçişlerine müsait hale geldiğini belirterek, "Özellikle bu Kayacık Köprüsü Amasya-Turhal çevre yolunu olmasından dolayı ayrı bir önem arz ediyor. Yine burada gördüğünüz gibi Çivril deremizdeki ıslah çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Islah çalışmaları tamamlandıktan sonra dere kenarı boyunca spor parklar ve yürüyüş yolları yapacağız. Kayacık köprümüz ile birlikte açılışını gerçekleştirdiğimiz Binevler, Boyacılar ve Terminal Köprülerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Turhal Kaymakamı Vekili Zile Kaymakamı Nuri Özder ise hizmetlerin Turhal halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek emeği geçen tüm belediye personelini teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2012 Cumartesi 17:55:30
Güncelleme :1 Eylül 2012 Cumartesi 18:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal gündüz IP: 78.184.42.xxx Tarih : 2.09.2012 12:27:51

 Helal olsun, inşallah turhal ilçesi Tokat merkezini geçecek. En azından merkezdekiler gibi yerlerinde saymıyorlar bahane değil , iş üretiyorlar...