6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Turhal'da doğalgaz heyecanı!

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, ilçenin yaz aylarından itibaren doğalgazı kullanılmaya başlayacağını söyledi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde doğalgaz hat döşeme işlemlerinin yanında, doğalgazı şehre dağıtacak olan dağıtım ve basınç düşürücü trafo binasının inşaatı hızla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, yaklaşık bir sene önce yapılan çalışmalar sonucunda doğalgaz faaliyetlerinin son aşamasına geldiğini söyledi.

Bu kapsamda ayrıca doğalgaz dağıtım ve basınç düşürücü trafo binasının yapımının inşaatına başlandığını ifade eden Başkan Gözen, "İnşallah bu binanın yapımının ardından montaj işlemlerinin de tamamlanması ile birlikte şehrimize doğalgaz verileceğinin müjdesini şimdiden vermek istiyorum. Artık adım adım mesafemize yanaşıyoruz. 'Bu yılın ilk aylarında doğalgaz vereceğiz' sözümüzün arkasındayız ve bir belediye başkanı olarak verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimizi tek tek sizlere bu şekilde gösteriyoruz. Bize hemşehrilerimizin çok sık olarak sordukları bir soru ise gerçekten bu yıl doğalgazı kullanacak mıyız. Biz diyoruz ki artık hiçbir engel kalmamıştır. Bu yıl yaz aylarından itibaren doğalgazı kullanmaya başlayacağız. Kısacası bu trafoların inşaatlarının bitimi ve montajlarının yapımının ardından ana boruya sistem bağlandıktan sonra doğalgazı ilçemize vereceğiz. Şu ana kadar vermiş olduğumuz sözlerde bir sapma yoktur" dedi.

Doğalgaz için evlerinde hazırlık yapan Turhallılara uyarılarda bulunan Başkan Gözen, doğalgaz dağıtım şirketinden lisans belgesi olmayan hiçbir kimseye sistem yaptırmamaları tavsiyesinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 13:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan IP: 78.163.150.xxx Tarih : 4.04.2008 20:57:58

inşallah turhaldan sonra tokatada gelir