6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Turhal'da Gözen yeniden göreve talip

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Turhallının gösterdiği teveccühle başarılı olma doğrultusunda yollarına devam edeceklerini söyledi.

AK Parti, Tokat merkez ve 7 ilçesinde yerel seçimlerde mevcut belediye başkanları ile yola devam ediyor. Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen de ikinci dönem için göreve talip olurken, ilçeyi kalkındırmaya ve geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Gözen, "Turhal'da ikinci dönem hizmete devam etmek istiyoruz. Başbakanımızın 'hizmete devam' dediği yerde biz hem hizmete hem de huzura devam diyoruz. Turhal huzurlu bir kent sloganıyla yola çıktık. Bu huzurun devamını istiyoruz hem hizmet hem huzur ikisi de bir arada olduğu zaman Turhal bölgenin en iyi ilçelerinden biri olacaktır. Çünkü bütün hedefimiz ve gayretimiz bu doğrultuda. Bundan böyle bizim partimizin aday belirleyişi ile diğer partilerin aday belirleyişi arasında büyük farklar var. Biz bu şekilde halkın teveccüh ettiği, toplumsal katmaların birleştiği adaylarla partimiz yola çıkıyor. Bu sevgiye mazhar olduğum için Turhal halkına özellikle teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerime tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah onlara layık olmak için ikinci dönemde de devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 17:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer dumuş IP: 88.251.170.xxx Tarih : 1.01.2009 15:32:58

turhal bundan 10 sene önce neydi şimdine.ölü bir şehir.türkiyenin en çok göç veren yerlerinden birisi.bunun sorumlusu ben miyim,yoksa akp mi.tokatlılar aklınızı başınıza alın lütfen.türkiye de hizmet alamayan nadir yerlerden birinde yaşıyosunuz.6 tane hükümette milletvekilimiz var bide olmayan hizmetler var.trakyada 100 km yol 1 haftada yapılırken (bu yol 6 şeritli)tokatta 7 km lik kızıl iniş 7 senede yapılamıyo.köylere taksi ile giderseniz aracın ön takımları dağılıyor.hizmetmiş .peh.