3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Turizm haftasında yeni otel sevinci

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Belediye Başkanı Adnan Çiçek ile birlikte 2 yıldızlı bir otelin açılışını yaptı.

Tokat Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde hizmete giren otelin açılışına, Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta otelin sahipleri iki kardeş Erdal ve Bilal Çinkılıç kardeşler adına konuşma yapan babaları Şinasi Çinkılıç, Tokatlı olarak herkesten destek gördüğünü belirterek, "Herkesten memnunum, Allah Tokat’ımıza daha çok güzel şeyler yapmayı nasip etsin" dedi.

Tokat’ın gelen kişi sayısının her geçen gün artış gösterdiğini vurgulayan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, "Bu şekildeki tesislere ilimizin ihtiyacı var. Yeni yerler, yeni oluşumlar beraberinde rekabet ve kaliteyi de getiriyor. Dışardan gelen insanlarımıza güzel hizmetler sunacağımız yeni yeni tesislere kavuşuyoruz. Bu tesissimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Son olarak konuşma yapan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, 2005 yılında turizm sezonuna denk düşen otelin açılışının kent turizmine hayırlı olması dileğinde bulundu. Nasuhbeyoğlu, "Tokat’ımız yeni güzel bir otele kavuşmuş oluyor. Dileğimiz bunların sayısının artması. Burada verilecek hizmetin kalitesinin arttırılmasını hep beraber gözetelim. Burası bütün Tokat’ın malıdır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dualarla otelin açılışını Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve Şinasi Çinkılıç ile birlikte yaptı. 2 yıldızlı Tokat Çavuşoğlu oteli, 28 oda, 62 yatak kapasitesi ve 100 kişilik restoranıyla hizmet verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 15:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?