30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Uçak seferleri arttırıldı

Tokat-İstanbul direkt uçak seferleri hafta 3 günden 5'e çıkartılırken, haftanın 3 günü de Ankara olmak üzere 2 ayrı uçak sefer konulacağı bildirildi.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, vatandaşların yoğun olarak talep ettiği İstanbul'a direk uçak seferlerinin yeniden başladığını söyledi.

Haftada 5 gün İstanbul, 3 günde Ankara seferi konulduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "Pazartesi, perşembe ve cuma günleri iki ayrı uçak direkt Ankara ve İstanbul seferleri yapacak. Salı ve pazar günleri haricinde ise haftanın 5 günü İstanbul'a uçak seferleri düzenlenecek. Bu anlamda vatandaşlarımızın İstanbul'a direkt uçuşların sağlanması için yoğun talepleri karşılanmış olacak. 6 Şubat tarihinden itibaren yeni uçuş tarifesi ile seferler başlayacak" dedi.

Vali Yılmaz ayrıca, kar yağışı sonrasında kapanan köy yollarının açılması için 18 ekibin çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Gece yarısına kadar arkadaşlar çalışmalarına devam etti. Kara yağışının gece saatlerinde durması ile ekipler tekrar yol açma çalışmalarına başladı. Perşembe günü itibariyle tüm yolların açılmasını bekliyoruz. Kar yağışı nedeni aldığımız tedbirler sonucu ilimizde yaramalı trafik kazalarının dışında hayatı olumsuz etkileyecek şeklinde kaza meydana gelmedi" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2012 Çarşamba 18:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilker IP: 88.254.160.xxx Tarih : 5.02.2012 02:03:29

kesın adnan cıcek devreye gırmıstır cok calıskan bır beledıye baskanımız var