6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

Ülkü güven tazeledi

TFF 2. Lig'e yükselen Tokatspor'da yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Sami Ülkü, tekrar başkanlığa seçildi.

Tokatspor Adnan Çiçek Tesisleri'nde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına 218 üyeden 88'i katıldı. Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurulda tek liste divana sunuldu.

Ahmet Sami Ülkü başkanlığında oluşan listede şu isimler yer aldı: "Murat Şahin, Emin Yılar, Lütfi Elmacıoğlu, Mustafa Çevirgen, Yaşar Belene, Ahmet Arat, Bekir Atılgan, Halis Sağlam, Gürsel Muratdağı, Kaya Çakırtaş, Ali Özer, Ahmet Çiftçi, Faruk Bostancı, Erkut Dizman, İsmail Savaş, Mehmet Yılmaz, İhsan Uluözlü, Efe Dinçer, Murat Tosun, Sedar Atsız, Hüseyin Yarıcı, Bekir Küçükdoğan, Birol Anlar, Mehmet Önder, Nıuri Elibol, Abdullah Tüze, Dursun Mısırlı, Ahmet Pelit."

Kapalı zarf usulü oy kullanılarak yapılan genel kurulda oluşan yeni liste, 88 üyenin oyu ile göreve geldi. Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, toplantıda yaptığı konuşmada, Tokatspor'a sevdalı olmanın mutlaka bir karşılığı olması gerektiğini kaydetti.

Geçmişe takılan insanların geleceğe doğru yürüyemeyeceğini belirten Çiçek, "Siz spor camiasına geleceğe doğru yürüyün. Bırakın arkanızdan birileri konuşsun, bunları fazla dikkate almamak gerekiyor. Ama doğru işler yapmak gerekiyor. Yeni oluşan yönetime tavsiyem lütfen geçmişe takılmayın. Şu an belli bir noktaya geldik. Takımımız şampiyon oldu, tesisimiz tamam. Hedefimizi büyük koyalım ve geleceğe bakalım" dedi.

Tokatspor Yönetim Kurulu, Tokatspor'un TFF 3. Lig'de şampiyon olduktan sonraki gün yönetimin haberi olmadan futbolcularla eski yönetimin yemekte bir araya gelmesi ve eski yönetimin açıklamaları nedeniyle olağanüstü genel kurul kararı almış, futbolcuların alacaklarını ise dondurmuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 10:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
T60 IP: 78.187.19.xxx Tarih : 4.06.2008 11:33:01

ya arkadaşlar bu kadar garip bir olay varmı madem aynı yönetim kalacaktı ne diye mevcut yönetimi genel kurula sürüklediniz adayınız varsa çıksaydınız tabi idda dan her hafat gelecek 80.000 ytl iştahı kabarttı insanların bırakın işlerini yapsınlar başkanı tebrik ediyorum inşallah bu sene bir üst guruba çıkarız sonuna kadar tokatspor...