3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

'Uluslararası müsabakalara hazırız'

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, artık Tokat'ta bundan sonra uluslararası voleybol müsabakaları yapılmasını beklediklerini söyledi.

Voleybol Merkez Hakem Kurulu toplantısına katılmak üzere Tokat'a gelen Voleybol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydın Öztürk, Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek’i makamında ziyaret etti. Aydın Öztürk, voleybola gönül veren, voleybolun beşiği olan bir yerde bulunmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Ülkemizin diğer illerinde voleybola gönül veren böyle bir yer yok. Tokat'ımızda iki gün Türkiye görevlilerini burada göreceğiz ve kararlar alacağız. Sizleri burada görmek ve tanımak bizleri mutlu etti" dedi.

Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek ise Tokat voleybolunun tarihi oldukça eski olduğunu kaydetti. Başkan Çiçek, voleybolla ilgili Tokat'ı tanımlarken İstanbul ve Ankara'dan sonra bu işin üçüncü ayağının Tokat olduğunu vurgulamaya çalıştıklarını belirterek, "Devralmış olduğumuz bu mirası bizden sonraki arkadaşlarımıza da ulaştırmış oluruz. Ayrıca mevcut salonumuz maçlarda dolu oluyor, yetmiyor. Belediye olarak 2 bin 500 kişilik yeni sahanın kaba inşaatını bitirdik. Biz artık Tokat'ta bundan sonra uluslararası müsabakalar bekliyoruz. Buranın alt yapısı en geç bir yıl içerisinde bitmiş olacak. Voleybolda Tokat'ın isminin yaşatılması için çaba gösteriyoruz. Bu konuda da sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu.

Voleybol Merkez Hakem Kurulu toplantısına Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın da akşam saatlerinde katılması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 13:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hayati İŞERİ IP: 78.163.152.xxx Tarih : 18.11.2007 22:56:21

Voleybol ile ilgili çalışmalarınızçok iyi sayın başkanım.sizi takdir ediyoruz sizden ricamız kızların özellikle küçük kızlerın voleybolu öğreneceği alt yapıya yönelik girişiminizi bekliyoruz.yabancı ülkelerin yaşlanmış kızları türkiyeye getiriliyor hem paramız dışarıya gidiyor hemde bizim kızlarımız bu hizmetten yararlanamıyor.kendi kızlarımızı yetiştirelim paramız ülkemizde kalsın.Plevne spora kız alt yapı şubesi açarsanız sıze ömür boyu minnettar kalır oradan yetişen kızlarımız,