30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

Uygunsuz parka dubalı çözüm

Erbaa Belediyesi uygunsuz ve kontrolsüz şekilde araçlarını park eden sürücülerle başa çıkamayınca çözümü dubalarda buldu. Özellikle dar ve kavşaklı yollar dubalarla ikiye ayrılarak araçların park yapmasının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde park sorununa duba ile çözüm geldi. Artan şikayetler üzerine Erbaa Belediyesi ve ilçe trafik komisyonu, yolların dubalarla ikiye ayrılarak araçların park yapmalarının önüne geçilmesini kararlaştırdı. Park yapan araçların sürücüleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Dubalarla yol bölme çalışması, Cumhuriyet Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi'nde tamamlandı. Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Cangür çalışmalar ile ilgili, "Cumhuriyet Mahallesi Alişan Diktaş Caddesi'nde çalışma yaptığımız bu alandan 100 metre aşağısı dört yol kavşağına denk geldiğinden ışıklar bölgesinde yoğunlaşma yaşanmaktaydı. Bu yoğunluğa ve karmaşaya çözüm olacağını düşündüğümüz yol bölme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Ayrıca kavşak ve dar yollarda yapılan kontrolsüz park yapımının da önüne geçmeyi hedefliyoruz." dedi.

CHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2012 Perşembe 14:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?