3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Vali, ilçeleri dolaştı

Tokat Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Zile ve Turhal İlçeleri’nde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, ilk olarak Zile Ticaret Borsası ve Yıldıztepe Belediye Başkanlığı’nın birlikte organize ettiği Boztepe Baraj Gölü’nün çevresinin ağaçlandırılması törenine katıldı. Vali Nasuhbeyoğlu, Zile Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Zile Belediye Başkanı Murat Ayvalıoğlu, İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Tarım İl Müdürü Yaşar Kavak ve beraberindekilerle birlikte göl kenarına 500 adet çam fidanı dikti.

Vali Nasuhbeyoğlu daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nın destekleriyle Yıldıztepe İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan Atatürk Anıtı’nın açılışını yaptı.

Zile Belediyesi’nce sürdürülen hayvan pazarı alanı yanındaki hayvan borsası inşaatı ve ayrıca Zile OSB ile ilgili gelinen son durum ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Nasuhbeyoğlu son olarak Turhal OSB’de incelemelerde bulundu.

Vali Nasuhbeyoğlu, Turhal Kaymakamı Sadettin Yücel, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çenesiz’in katılımıyla OSB’de A.S.M. Elektrik A.Ş. Fabrikası’nın bina kiriş ve kolonları monte edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 14:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?