3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Vali Akyel engel tanımıyor

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, yol ve hava şartlarının çok ağır olmasına rağmen merkeze bağlı Avlunlar Beldesini ziyaret ederek yöre halkının sorunlarını dinledi.

Avlunlar beldesi girişinde Belediye Başkanı Remzi Akkoç, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Vali Akyel, yöre halkı ile tek tek tokalaştı. Belde sakinlerinin tarım kredi kooperatifinin yeniden açılması, kiremit ocaklarının yeniden tam teşekkülü olarak faaliyet geçmesi ve yol sorunları yönündeki taleplerini iletirken, Vali Akyel ise Avlunlar beldesinde ne yaparsak verim alacağız' bunu araştıracaklarını ve bunun sonucunda tek bir metrekaresi boş kalmayacak şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

Vali Akyel, "Sizlerin yüzlerinin gülmesi bizleri güldürür, üzüntülü görmek de bizleri üzer, her bölgenin kendine özgü bir potansiyeli var. Bizim sizden istediğimiz şu: hepiniz lütfen çalışınız. Kış deyip, yaz deyip yatmak yok. Gayret edip çalışacağız, tembellik yapmayacağız boş boş oturmayacağız. İmkanlarımız ne ise değişen şartlara göre onu değerlendireceğiz. Tokat vilayeti olarak da biz bunlara destek olacağız. Artık kiremit ocakları veya başka konuları vatandaşlarımız kendileri işletecekler yani artık vatandaşlarımız elini taşın altına koyması gerekmektedir. Tarım Kredi Kooperatifi'nin çalışma şekilleri ve belirli düzenlemeleri vardır bunlar yerine getirilmediği zaman bu kooperatiflerin çalışma yerleri değiştirilebilir. Ama dediğiniz diğer konuları araştırarak sizlere yardımcı olacağız'' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 18:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?